Ga naar de inhoud

B2B leadgeneratie - snitcher.com

Snitcher.com is een tool  helpt om inzicht te krijgen in de bezoekers van hun website. Het gaat verder dan de basisstatistieken die tools zoals Google Analytics bieden door gedetailleerde informatie te verschaffen over de bedrijven die je site bezoeken. Snitcher koppelt onder andere bedrijfsnamen, locaties en specifieke pagina’s die zijn bezocht.

Belangrijkste Functionaliteiten

Snitcher.com maakt gebruik van een uitgebreide database en IP-tracking om te identificeren welke bedrijven je website bezoeken. Dit is vooral nuttig voor B2B-bedrijven die willen weten welke potentiële klanten interesse tonen in hun diensten of producten.

En dan?

Als je weet welke bedrijven jouw website bezoeken kan je ze actief benaderen met specifiek waar ze naar op zoek zijn. Zou zou ik bij mij kunnen zien of iemand meer interesse heeft in het maken van een website, het meten van resultaten of het adverteren met Google Ads. 

Integraties

Snitcher kan je integreren populaire CRM-systemen zoals Pipedrive, HubSpot en Salesforce. Hierdoor kan je  direct actie ondernemen op basis van de verkregen inzichten, bijvoorbeeld door potentiële leads te volgen en te benaderen. Op het moment dat een klant jouw website al meerdere keren heeft bezocht weet je ook al beter waarmee jij zou kunnen helpen.

Kosten

Snitcher is beschikbaar vanaf 59 euro per maand waarbij je tot 100 geïdentificeerde leads krijgt. Naarmate het aantal leads hoger is neemt de kostprijs per lead af. Dus in het begin is dat minimaal 59 cent per lead en bij 1000 leads is het 17 cent per lead. Om deze kosten te drukken kan je ervoor kiezen met behulp van Google Tag manager om Snitcher pas te activeren bij een bezoek van langer dan 10 seconden (of iets anders wat voor jou waardevol is, kan ook alleen de pricing pagina zijn of specifieke landen). Zo verzamelen we alleen informatie over de meest waardevolle bezoekers. Het is ook mogelijk om een maximum in te stellen om geen onverwachte kosten te krijgen.

14 dagen gratis uitproberen

Krijg toegang tot alle functies, integraties en bedrijfsidentificaties tijdens de proefperiode, en ondersteuning van een implementatiespecialist indien nodig. Aan het einde van de proefperiode kunnen we maandelijkse abonnement voor het account bekijken en beslissen of we een abonnement afsluiten of niet. Stuur maar een berichtje of kijk op snitcher.com.

Alternatieven voor Snitcher

  • Leadinfo
  • Leadfeeder

Vragen? 
Neem contact op met Marketingpion